Fönsterputs för privatpersoner

Alla vet att fönsterputsning är det svåraste, mest tidskrävande uppgift som ni kan göra hemma. Efter alla försök ni blir inte nöjda ändå. Det krävs rätt teknik och verktyg också. 

Vi på fönsterputs Stockholm älskar att ta hand om dina fönster. För verksamhet bygger på våra lojala kunder. Vi ser till att ni blir nöjda. Vi släpper in ljuset i er tillvaron. 

Alla rum i huset blir mer inbjudna, helt och enkelt det beror bara eftersom ni har rena fönster eller hur? Vi använder marknadens bästa produkter för fönsterputsning.

 Vår teknik bygger på många år i yrket. Kontakta oss nu via kontakt formulär, email eller telefon. Vi kommer att se till att era fönster blir som nya igen. Vi arbetar med människor varje dag, med deras egendom och deras förtroende. Med våra tjänster alla kommer att blir nöjda. Ni kanske kan träffa oss ute på gatan eller hos granne. 

Vi vill bli igen kända i just ditt område. Desto flera kunder på samma gata eller område, desto mer kan vi sänka våra utgifter. Vi tillsammans bidrar till en bättre miljö genom att spara på bränsle, och övriga kostnader. Vi erbjuder helt unika lösningar till varje enskild kund. Vi levererar våra tjänster med yrkesstolthet, ni för trygghet i fickan, vi för nya glada kunder i många år framöver efter vårt fösta besök.

Få Offert

Få Tilbud nå

Tack, Meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!