Om oss

Välkommen till fönsterputsaren.se.

Vår målsättning är att skapa goda arbetsförhållanden mellan våra konkurrenter, kollegor, kunder och leverantörer. Vi vill vara igenkända i era trakter som den säkra vägen till rena fönster, den säkra partnern inom fönsterputsning. Våra mål är att leverera sina tjänster till kunder som vill ha det bästa. Vårt syfte är att ge exceptionell service och samtidigt överträffa våra kunders förväntningar. Vårt mål är din sinnesro. Vi tror på ärligt, kvalitetsarbete och är stolta över nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på kunder som väljer att hänvisa oss till vänner, familj och grannar. En stor del av vår verksamhet kommer från återkommande kunder.

Vi är ett företag med kunder i fokus.

Vår verksamhet sträcker sig över hela Stockholm.

Varför ser ni inte solen när det är soligt ute?

Slappna av, du behöver inte stressa längre, förlora din dyrbara tid, eller kanske riskera livet.

Du kan luta dig i soffan och anlita oss. Vi utför professionell fönsterputsning, under alla årstider och väder, ute eller inne. Vi kan bli din samarbetspartner inom fönsterputsning. Vi erbjuder borttagning av kalkavlagringar och oxidborttagning.

Återställning och rengöring av hårt smutsade glas rutor och hårt smutsade metaller från väder framkallande skador. Vi använder modernaste miljövänliga medel. Med vår erfarenhet kan vi återställa ytan till en helt ny nivå och ni dessutom slipper byta rutor överhuvudtaget. Med lindrig påverkan kan vi åtgärda oxidfläckar och fläckar från hårt vatten. Det är ett speciellt och mycket känsligt område inom fönsterputsning, ni ska därför anlita oss. När vi är ute och putsar era fönster och vi ser att rutor är skadade då säger vi till och kommer med förslag. Det mesta kan vi göra, men i extrema fall finns det rutor med så svåra skador att rutan måste bytas, det gör vi också Vänta inte längre, kontakta oss för vidare rådgivning.

Få Offert

Få Tilbud nå

Tack, Meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!