Frågor och svar:

Innan ni beställer fönsterputs, ni borde tänka efter era behov av fönsterputsning. Vid val av abonnemangs putsning vårt förslag är alltid att ni väljer putsning av alla sidor första gång, vi KAN ÅTERSTÄLLA era fönster till än skinnade nivå, släppa ljuset i er tillvaro. Vi vill att ni upplever “wow effekt” efter vår putsning. 

Vi kan inte garantera att ni blir nöjda utan ALLA SIDOR fönsterputsning första gången. Ni kan välja ALLA SIDORS fönsterputsning 2 till 4 gånger om året. Sen kommer vi överens om vår regelbundna återkomst, vi kan ta hand om dina fönster, i våra fasta rutor med fasta intervaller som är i regel med 8 veckors mellanrum. Vårt företags ide att ge den bästa service. Med stolthet och yrkes kunnande vi kan ta hand om dina fönster. Livet har många sidor, ni kan tänka också att fönster har 2, 4 eller 6 sidor. Med putsning av bara UTSIDOR underhåller vi era fönster. 

Övriga sidor putsar helt efter avtal mellan oss. Vi erbjuder också avkalkning av rutor från kalk, återställning och rengöring av hårt smutsade rutor. 

Fläckar från hårt vatten, oxid borttagning och glas korrosion steg. Vi blir den ultimata partner, som man kan lita på. Vi är noggranna med er egendom, både ute och inne. Vi använder professionella verktyg, stege eller liftar. Vår yrkeserfarenhet ger oss rätt att hitta den bästa lösningen efter era behov. Efter första putsning har vi alla nödvändiga uppgifter: antal, typ och tillgänglighet, pall eller stege, spröjs, fönsterbleck etc. Det gör att vi ger det rätta priset på plats, även om ni inte är hemma lämnar vi priset i brevlådan, alternativet via hemsidan och email. 

Nästa gång vi kör i just ditt område: Ni vet priset, vi vet vad vi behöver. Vår service bygger att ni som kunder är alltid nöjda. Vi förväntar att ni kan ta hänsyn till att alla föremål som är på väg till era rutor kan ställa till mer förbrukad tid eller helt avstånd från fönsterputsning. Vi ska se till att alltid ge det bästa service, det blir inte konstigt alls att vi gör lite extra jobb till ert förvånad utan att få betalt. Vi ska bygga förtroende mellan oss, därför ni kan lita på oss, att vi alltid gör det med stark vilja att våra kunder för det bästa service.

Boka fönsterputs i Stockholm här!

När vi kommer och putsar första gång, vi gör en kontroll av alla uppgifter som vi fick av er. Vi räknar rutor, tillgänglighet, stege behöv, kanske lift behöv.

Vi vall av ALLA SIDOR puts, återställer vi rutor till den bästa skick som möjligt.

Vi räknar ut slutlig pris.

Beställas i fast intervall, ni vet vilken vecka vi kommer. Fönster ska vara lätt tillgängliga, runt hela objektet (huset). Vid stänga dörrar och garage portar, lösa djur, vi kommer överens om ni behöver låsa upp för oss eller på annat sätt underlätta fönsterputsning.

Beställas i fast intervall. Om ni inte är hemma, vi kommer överens hur kommer vi in. Allt som kan vara på väg till fönstret flyttas bort innan vi kommer. Vi kan också göra det, mot än mindre tillägg.

Beställas i fast intervall. Om ni inte är hemma, vi kommer överens hur kommer vi in. Allt som kan vara på väg till fönstret flyttas bort innan vi kommer. Vi kan också göra det, mot än mindre tillägg.

Ska ske senast 10 dagar efter vårt senaste besök. Till vår bank-giro konto.

Elektroniska fakturor, ok kontant betalning är möjlig.

 1. Mindre eller mer rutor
 2. Mer arbete med stege
 3. Ändring av intervall
 1. Vi kan putsa efter speciella behöv, fester, jul till exempel.

  Om ni flyttar bort vi hjälper gärna till.

  Då gäller priser utifrån våra fasta priser, vi kommer överens om detta på plats eller via email eller telefon.

 1. Vid reklamation kontakta oss omgående, med beskrivning, gärna samma dag, då är vi i just ditt område, dock senast tre dagar efter.

  Det kan vara kalk på rutorna och annat som vatten tar inte bort. Det kan vara insidan som är så smutsig att ni kan tänka er att det är vårt fel. Kolla längre ner!

 1. Skit som har smutsat när rutor från naturliga källor, sol, regn, snö etc.

  Pollen, och fågel skit.

Vid fönsterbleck rengöring tar vi bort nästan allt, och vi tar bort vatten som blir över efter putsning.

Silikon/klistermarkäring och rester (Exempel: Från nya fönster)

Kalk rester (i vanliga fall: ni spolar era fönster med vanligt vatten, torkar ni inte efter då för ni med tiden kalk rester, som måste tas bort med speciella behandlingar för glaset, mycket känslig)

Använt aldrig STÅL skrapa, gäller kalk och oxiderade rutor. Då skadar ni rutan ännu mer.

Alla ändringar måste meddelas minst 14 dagar innan, det gäller även vid flytt och semester.

Vi arbetar alla vardagar mellan klockan 07.00 till 16.00

Vid behöv vi kan putsa även lördagar mot tillägg.

Vi putsar i alla slags väder. Vinter up till minus 10 är ju inga problem.

Stege används bara när det är 100 % säkert att klättra upp. Vid våta underytor, hård sidovind eller vid minus grader, putsar vi inte med stege.

Få Offert

Få Tilbud nå

Tack, Meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!